News
Nieuw uiterlijk
Thursday, February 16, 2023 4:42 PM

Eindelijk dan, de stamboom ge-update naar de 2.1 versie van Webtrees. Heel lang hield ik nog vast aan de 1.7 versie, maar dat was niet meer houdbaar. In mijn beleving zag het er allemaal veel beter uit, maar wat minder geschikt voor tablets en telefoons. Zelf gebuik ik voor mijn stamboomonderzoek vooral mijn PC om een goed overzicht te hebben, en dan zien die interactieve websites er meestal uit als ... ja, als wat. Nu ja, veel ruimte, en je blijft maar scrollen.

Genoeg over mijn frustraties ten aanzien van Bootstrap en dergelijke. Ik heb de standaard opmaak van Webtrees op veel punten aangepast en er is nog wel wat te verbeteren. Maar ik ben redelijk tevreden, maar ik ben benieuwd hoe de kijker het ervaart. Reacties zijn welkom via deze link, of de link onderaan de pagina.

En als je ook gebruik wilt maken van mijn opmaak, neem gerust contact op, dan deel ik graag de benodigde bestanden.

Veel kijkplezier,

Jop

Er is meer ... !
Monday, March 28, 2016 11:34 PM

Het lijkt er een beetje op dat ik alleen een grote lijst met namen op deze site heb. Maar als je inlogt dan is er opeens veel meer informatie beschikaar. Wat heb ik dan zoal te zien:

  1. geboorte-, huwelijks- en overlijdensdata van personen;
  2. DTB gegevens van personen;
  3. Bronnen;
  4. Foto's, scans en andere media.

Wil je dus meer weten wat er in de database zit, meld je aan met de knop bovenaan, geef even aan waar je naar op zoek bent en je krijgt een uitgebreide toegang tot de database.

Jop Planje

Who is online
2 signed-in users